Traineeship SEO specialist

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste SEO specialist die een traineeship wil starten en een commitment aan wil gaan voor de komende drie jaar. Je komt te werken bij een online marketing bureau met een groot en divers klantenbestand. Aan uitdaging dus geen tekort!

De werkzaamheden bestaan uit het opstellen van effectieve content voor online doeleinden, zorgdragen voor een geoptimaliseerd, zoekmachinevriendelijk design en achterliggende techniek. Je analyseert kansen en past deze toe op de website van de klant. Met jouw creativiteit genereer je een hogere vindbaarheid van de website en verhoog je het aantal websitebezoekers. Social media- en communicatiestrategieën bedenken en uitwerken. Het maken van een concurrentieanalyse. Het verbeteren van relevante zoekwoordposities en het uitbouwen van een linkbuilding-netwerk met externe partijen.

Functie-eisen

Beschik jij over:
  • Hbo-/wo-diploma; het is een pré wanneer je de opleiding Journalistiek, Communicatiewetenschappen of Communicatie en Marketing hebt gevolgd. Een andere opleiding gedaan? Verras ons dan met een uitgebreide motivatie voor het traineeship;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Passie voor online marketing en een soepele pen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast vers fruit, massages, gezellige collega's en leuke bedrijfsuitjes/borrels kun je als trainee snel groeien in salaris, uiteraard afhankelijk van functioneren.
  • Aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden;
  • Reiskostenregeling;
  • Pensioenregeling;
  • Uitdagende interne clinics gegeven door professionals uit het vakgebied.
Plaats Lelystad
Schrijf een review
Stel een vraag over dit product

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en beschik jij over de bovenstaande kwaliteiten?
Neem dan contact op via 088 - 884 04 04 of solliciteer direct via de solliciteer nu knop.