De specialist op locatie

Wilt u uw bedrijf een boost geven door nog beter vindbaar te worden op het internet maar mist u de expertise? En bent u op zoek naar een online specialist die uw bedrijf echt kent, maar wilt óf kunt u deze geen arbeidscontract aanbieden? Dan heeft Talent Online een dienstverlening die volledig aansluit op uw behoeften.

Persoonlijk betrokken bij uw organisatie

Via Talent Online is het mogelijk om een professionele en ervaren online specialist in te huren voor minimaal één dag in de week voor een periode van zes maanden. De online professional focust zich op het beter vindbaar maken van uw organisatie op het internet waardoor u de gewenste stappen maakt.

U profiteert van een enthousiaste arbeidskracht die persoonlijk betrokken is bij uw bedrijfsactiviteiten, zonder dat u als werkgever verplichtingen aangaat en risico’s loopt zoals bij een arbeidsovereenkomst. Daarnaast bieden we de oplossing bij het inzetten van een online specialist ter vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof of bij intensieve projecten waarbij u extra expertise kunt gebruiken.

De specialist die aangesloten is bij Talent Online heeft minimaal twee jaar ervaring en heeft in de regel een stevig traineeship doorlopen. Daarnaast heeft hij een online marketing bureau met een groot aantal ervaren specialisten achter zich staan.

Gespecialiseerd in het beter vindbaar maken van uw website

Met het in huis halen van een online specialist via Talent Online heeft u dus altijd een expert paraat die up-to-date is qua kennis van SEO, AdWords, social media, conversie optimalisatie en emailmarketing. De online marketeer voert bij u op locatie zijn werkzaamheden uit voor minimaal zes maanden en minimaal één dag in de week. In een periode van zes maanden weten wij namelijk zeker dat onze specialist de gewenste stappen kan maken voor uw bedrijf en u optimaal voorziet in uw online marketing behoefte. Wanneer de samenwerking bevalt, kunt u het contract vervolgens eenvoudig verlengen voor minimaal drie maanden.

Online kennis in huis voor een vast bedrag per uur

Voor de online specialist betaalt u een vast bedrag per uur. Wij werken niet met een vanafprijs die afhankelijk is van de specialisatie, want voor onze online professional is geen uitdaging te groot. De offerte is maatwerk en afhankelijk van het aantal af te nemen uren. Onze prijs is transparant en kent geen verrassingen achteraf.

Contact

Heeft u binnenkort een online specialist nodig in uw bedrijf of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of het opvragen van een vrijblijvende offerte. We zijn te bereiken op 088 884 0404. Uiteraard mag u uw wensen ook per e-mail kenbaar maken via info@talent-online.nl.