Ik zoek online marketing talent

Bij Talent Online vindt u snel en gemakkelijk een online marketing specialist voor uw organisatie. Door ons uitgebreide netwerk van online professionals bent u altijd verzekerd van een geschikte match. Via zes eenvoudige stappen vinden we in no time de perfecte kandidaat voor uw organisatie. Meld de vacature hieronder aan en onze recruiters gaan direct voor u aan de slag.

Vacature aanmelden Bereken het tarief Schrijf je in voor de nieuwsbrief Specialist op locatie

In zes stappen vinden wij de perfecte kandidaat

Profielschets

Een uitgebreid intakegesprek met uw organisatie, gericht op: bedrijfscultuur, wensen en het competentie profiel van de meest geschikte kandidaat.

Werving en Selectie

Talent Online gaat opzoek naar de beste kandidaat, dit doen we door te zoeken in diverse cv databases, Social media, e-mailservice en ons eigen netwerk.

Voorstellen

De kandidaat die het beste aansluit op het profielschets en de cultuur van de organisatie wordt voorgesteld. U ontvangt een uitgebreid cv en een toelichting via de telefoon.

Kennismakinggesprek(ken)

Een sollicitatiegesprek wordt gefaciliteerd, evenals het tweede en derde gesprek.

Contract

Het contract wordt ondertekend bij u op kantoor en u bent een nieuwe medewerker rijker.

Evaluatie

Na een maand vindt er een evaluatie plaats.

Vacature aanmelden

U heeft een of meerdere openstaande vacatures en bent op zoek naar een echte online specialist. Meld uw vacature dan aan bij Talent Online. Onze recruiters gaan direct voor u aan de slag om u zo snel mogelijk aan een goede kandidaat te helpen. Middels een telefonische kennismaking of een bezoek aan uw bedrijf, leren wij uw organisatie beter kennen en wordt het voor onze recruiter nóg gemakkelijker om uw bedrijf te koppelen aan de juiste professional.

Vul onderstaand inschrijfformulier in, voeg een uitgebreide vacaturetekst toe en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Organisatie *
Contactpersoon *
E-mail adres
Telefoonnummer*
Plaats *
Omschrijving vacature
Voeg een document toe