Over Talent Online

Talent Online is een werving- en selectiebureau dat zich specialiseert in de bemiddeling van online specialisten. Omdat online marketing specialisten steeds belangrijker zijn geworden voor organisaties en de kneepjes van het vak nog niet volledig worden bijgebracht in traditionele opleidingen, bieden wij bemiddeling op maat aan tussen bedrijven en professionals. We onderscheiden ons van andere werving- en selectiebureaus door ons alleen te focussen op online marketing. De ontwikkelingen in dit relatief nieuwe vakgebied volgen elkaar razendsnel op. Daarom is het vaak een grote uitdaging om de juiste professional op de juiste plek te krijgen. Talent Online speelt hierop in door twee simpele diensten aan te bieden die voor u als werkgever én specialist een uitkomst zijn.

Werving en selectie

Wij zorgen ervoor dat professionals op het gebied van SEO, SEA, social media, linkbuilding en webdevelopment worden gekoppeld aan uw bedrijf. Maar ook als u allround online marketeers of online marketing consultants zoekt, kunt u bij ons terecht. Daarnaast ontzorgen wij uw organisatie van tijdrovende werving- en selectieprocedures. Wij stellen alleen de kandidaten voor waar wij garant voor durven te staan zodat u zich kunt focussen op het ondernemen. Dankzij onze specialisatie weten we online specialisten en organisaties met elkaar te verbinden in de steeds veranderende wereld van online marketing. Dit doen we op basis van no cure no pay en tegen een zeer scherp tarief.

Specialist op locatie

Via Talent Online is het mogelijk om een ervaren online specialist in te schakelen bij u op locatie. Deze professionals zijn aangesloten bij een online marketing bureau en zijn beschikbaar voor uiteenlopende opdrachten. De specialist biedt oplossing wanneer u een of meerdere medewerkers nodig heeft bij vervanging tijdens ziekte of zwangerschapsverlof of bij intensieve projecten waarbij u extra expertise kunt gebruiken. Met een online marketing bureau als thuisbasis is geen uitdaging te groot.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze dienstverlening en interessant nieuws op het gebied van online marketing? Meld u dan aan en ontvang elk kwartaal een nieuwsbrief van ons met relevante informatie voor uw bedrijf. Vul hieronder uw gegevens in.

Uw gegevens:
Bedrijfsnaam:*
Contactpersoon:*
Aanhef:*
E-mailadres:
Plaats*