Ik ben online marketing talent

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of de volgende stap in je carrière? Talent Online koppelt zowel startende als ervaren online marketing enthousiastelingen aan hun droombaan. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op basis van werving en selectie. Dat betekent dat je direct bij de opdrachtgever komt te werken en dus géén digitale werkurenbriefjes hoeft in te vullen. Ook voor freelancers hebben we een ruim aanbod met potentiële nieuwe opdrachtgevers.

Direct inschrijven Vacatures Inschrijven freelancers

In zes stappen vinden wij jouw perfecte job!

Solliciteer

Stap 1 is natuurlijk solliciteren! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Telefonisch interview

Onze beste recruiter zal je bellen en je het hemd van je lijf vragen. Uiteraard bestook jij ons ook met al jouw vragen. Zo breken we het ijs en kunnen we alvast een beetje kennis maken.

Eerste gesprek bij Talent Online

Je komt gezellig bij ons langs voor een eerste gesprek. Wij zullen je dan allemaal ingewikkelde vragen stellen. Je slaagt met vlag en wimpel want dat is voor jou natuurlijk geen probleem!

Eerste gesprek opdrachtgever

Nadat we je goed hebben voorbereid ga je op eerste gesprek bij de opdrachtgever. Je zult ze versteld doen staan van al jouw kennis en talent

Tweede gesprek opdrachtgever

Je komt nog een keer bij de opdrachtgever op gesprek omdat iedereen bij de opdrachtgever niet kan geloven dat jij het talent bent waar men al zo lang naar heeft gezocht!

Contract voorstel

De werkgever doet je een aanbod dat je onmogelijk kunt weigeren. Even een krabbeltje zetten en klaar. Je kan nu al je talent in de praktijk gaan laten zien!

Direct inschrijven

Om jouw droombaan te vinden, solliciteer je eenvoudig op een van de openstaande vacatures op onze website. Zie je op dit moment nog geen geschikte vacature? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Door je in te schrijven geef je aan dat we voor jou mogen bemiddelen met potentiële werkgevers binnen het netwerk van Talent Online. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Zo kunnen we nóg gerichter te werk gaan.

Naam*
Achternaam*
Plaats*
Telefoonummer
Emailadres*
Upload jouw CV
Motivatie
Opmerkingen
Portfolio URL