Content Specialist

Over de functie

Bij onze opdrachtgever ga je samen met verschillende (externe) professionals aan de slag met de online marketingstrategie van het bedrijf. Je beheert de website en overige Marketplaces. Hierbij ben je in staat om zelfstandig producten te plaatsen op de website, te voorzien van productspecificaties/ tekst en de bijbehorende foto’s. Je schrijft en redigeert teksten, whitepapers en blogs op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, vernieuwingen op de markt en ontwikkelingen binnen de organisatie. Je geeft samen met het online marketing bureau vorm aan het succes van de SEO- en SEA-strategie. Je initieert campagnes en zorgt voor de content voor marketing automation en social media. Je verzorgt de content in tekst én in beeld, denk bijvoorbeeld aan het maken van productfoto’s en eventueel video’s. Je bewaakt de huisstijl en zorgt voor de juiste media-uitingen. Je analyseert de resultaten en rapporteert ze aan de manager.

Functie-eisen

  • Ervaren en/of leergierige Content Specialist die volop geïnteresseerd is in online marketing
  • Prettig in de omgang en beschikt over goede communicatieve eigenschappen
  • Werkt zelfstandig, zeer nauwkeurig en oplossingsgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Ervaring met het schrijven en redigeren van teksten
  • Handig met fotograferen, Photoshop en Office
  • Weet anderen net zo enthousiast te maken als jezelf
  • Relevante hbo-opleiding afgerond
  • Affiniteit op gebied van kantoorinrichting is een pré
  • 32 uur beschikbaar per week

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever bied je een uitdagende en afwisselende functie binnen een moderne werkomgeving met een prettige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je salaris sluit aan bij je werkervaring. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever werkt met 35 werknemers aan moderne werkomgevingen bij tal van afnemers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bekende designers en bekende merken, waardoor de opdrachtgever een groot en afwisselend assortiment kan aanbieden. Op de website staan zowel nieuwe als gebruikte en refurbished werkomgevingen. Ze bieden dus voor elk budget een passende werkplek aan waarbij kwaliteit en duurzaamheid de boventoon voeren.

Plaats Amsterdam, Sloterdijk
Vervuld
Schrijf een review
Stel een vraag over dit product

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en beschik jij over de bovenstaande kwaliteiten?
Neem dan contact op via 088 - 884 04 04 of solliciteer direct via de solliciteer nu knop.