Traineeship SEA specialist

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste SEA specialist die een traineeship wil starten en een commitment wil aangaan voor minimaal de komende vijf jaren. Je komt te werken bij een groeiend online marketing bureau met een groot en divers klantenbestand. Volop uitdagingen dus!
De werkzaamheden bestaan uit het analyseren van online zoekgedrag van de doelgroep, het opstellen van zoekwoordenrapportages met behulp van diverse tools zoals Google Keyword Planner en het onderzoeken en testen van nieuwe mogelijkheden om de resultaten nog verder te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van een SEA strategie en implementeert deze in de praktijk. Je verdedigt en beheert SEA-campagnes, toegewezen budgetten en bent in staat een goede communicatie te voeren met de klant. Je implementeert retargeting en RLSA-campagnes om reeds geïnteresseerde bezoekers te handhaven. Deze werkzaamheden doe je voor verschillende klanten waarbij je in staat bent de behoefte, uitdagingen en mogelijkheden te vertalen naar concrete oplossingen. Wij begrijpen uiteraard dat je deze werkzaamheden nog niet eerder hebt uitgevoerd, daarom wordt het je bijgebracht in een traineeship.

Functie-eisen

Beschik jij over:
  • 0-2 jaar werkervaring;
  • Hbo-/wo-diploma Communicatiewetenschappen, Marketing Communicatie, Marketing Management of Online Marketing. Heb je een andere opleiding gedaan? Verras ons dan met een uitgebreide motivatie voor het traineeship;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Passie voor online marketing
  • Analytisch inzicht en een voorliefde voor data.

Arbeidsvoorwaarden

Naast vers fruit, massages, gezellige collega's en leuke bedrijfsuitjes/borrels kun je als trainee snel groeien in salaris, uiteraard afhankelijk van functioneren.
  • Aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden;
  • Reiskostenregeling;
  • Pensioenregeling;
  • Uitdagende interne clinics gegeven door professionals uit het vakgebied.
Plaats Lelystad
Schrijf een review
Stel een vraag over dit product

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en beschik jij over de bovenstaande kwaliteiten?
Neem dan contact op via 088 - 884 04 04 of solliciteer direct via de solliciteer nu knop.